tiistai 10. marraskuuta 2009

Diili-ohjelman kehonkieli

Diili on Sipoonrantaan rakennettavan asuinalueen tv-mainos, joka on puettu mielenkiintoiseksi tv-sarjaksi. 2.11. näytetyn jakson (en tiedä kuinka kauan video on katsottavissa) alussa näkyi vahvoja tunteita ennen ja jälkeen kun Jethro ja Kaisa palasivat tiputusuhanalaisuudesta. Nähdäkseni ennen heidän saapumista Heidi yritti yllyttää muita Kaisaa vastaan. Minna ja Jarno menivät mukaan loanheittoon, Antti oli hiljaa.

Ajattelin tutkiskella kohtauksen kasvojen ilmeitä. Laittakaa kommenttia jos tulkitsitte tilanteet eri tavalla!


Heidin kasvoilla on halveksuntaa hänen katsoessa Kaisaa.



En saanut kaapattua hyvää kuvaa Minnasta. Ilme tässä kuvassa ei ole mielestäni yhtä selkeä, kuin edellä, ehkä näyttää surua, vihaa, halveuksuntaa.



Kaisa huomasi kyllä ilmeet, ja sanoikin myöhemmin kameralle "aistineensa että hänen tulo ei ollut mieleinen." Suupielet alaspäin, kostuneet silmät. Kuvassa ei sitä näy, mutta videolla näkyvä nielaus kertoo vahvoista tunteista.


Kuvassa Antti ennen kuin Kaisa ja Jethro saapuivat. Antin kasvoilla on vihaa. Päättelen että hän ei yhtään tykännyt turhasta loanheitosta ja varsinkaan Minnan kommenteista.



Lisätodisteita edelliseen saa tästä kuvasta. Antin jalat ovat ristissä ja Minnan puoleinen käsi on nyrkissä. Kenties tarkoittaa epävarmuutta ja vihaa. Mitä kauempana kehonosa on päästä, sitä varmempaa tietoa sitä kautta saa tunteista.

Melkoista draamaa.

2 kommenttia:

  1. Laitoin juuri linkin sivustostasi omaan blogiini, koska lukijamme ovat ilmeisesti samantyyppisesti suuntautuneita, tiedostavia ihmisiä.

    VastaaPoista