keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Huhtikuun tilanne

Nopea päivitys kirjoitukseen tammikuun tilanteesta:

1. Kehonkieli

Istuin yksi ilta oluella kaverini ja hänen kaverinsa kanssa. Sanotaan kaverin kaveria vaikka Pertuksi. Pertulla on todella huono ryhti, hän oli pukeutunut reisitaskuhousuihin ja rumaan villapaitaan ja hänellä oli outoja maneereja ja nariseva ääni. Okei, en halua tuomita ketään, mutta minusta oli vähän vastenmielistä keskustella tai edes näyttäytyä missään hänen kanssaan. Kaverini näytti tietävän, mitä ajattelin, sillä hän vilkuili minua hieman huolestuneen ja pelokkaan näköisenä aina kun Perttu mumisi jotain. Kuvittelin mielessäni, että jos Perttu istuisi ryhdikkäästi, olisi pukeutunut tyylikkäästi ja artikuloisi selvästi, hän olisi varmasi ihan hyvä tyyppi. Keskustelun edetessä opin, että hän oli korkeasti koulutettu, älykäs ja varmaan ihan mielenkiintoinenkin, jos hän ei puhuisi niin yksityiskohtaisesti työstään ja tietokonepeleistä.

Pointti? Kehonkieli ja pukeutuminen merkitsevät. Se mistä puhuu, merkitsee.

Olen skarpannut pukeutumisen kanssa sen verran, mitä olen pystynyt, käynyt parturissa ja yrittänyt huomioida kehonkielen. Välillä hyvä kehonkieli unohtuu. Nyt skarppaan sen suhteen! Silloinkin kun kukaan ei näe.

2. Aamutreeni

Viikon liikuntaputken jälkeen tuli stoppi. Syytän vähän kylmiä säitä ja pakollista matkustamista toiselle paikkakunnalle pariksi kolmeksi päiväksi joka viikko.

Yritän keskittää liikunnan kuntosalille ja muihin liikunta-aktiviteetteihin. Teen aamujumpan jos ei ole muuta mahdollisuutta liikuntaan. Mietin että on turha stressata jotain aamujumppaa ja potea huonoa omatuntoa jos se jää pois.

3. Kegel-harjoitukset

Kegelit ovat jääneet, aloitan taas alusta.

4. Neljä sopimusta

Olen muutaman kerran viikossa ajatellut neljää sopimusta. Se ajatus, että en ota mitään henkilökohtaisesti helpottaa usein. Tuntuu että olen jonkin verran jo sisäistänyt nämä ohjeet.

5. Omien arvojen mukaan eläminen

Olen lisännyt arvokseni rehellisyyden. En tarkoita, että aina puhun 100% totta tai että lauon epämiellyttäviä totuuksia ihmisille päin naamaa. Se tarkoittaa, että puhun totta läheisilleni tunteistani ja arvostan heitä niin paljon, että kerron heille asiat, joita heidän tulisi tietää. Olen myös rehellinen itselleni ja pyrin elämään elämääni pelkäämättä ja häpeilemättä itseäni tai tekemisiäni.

Tilanteen tarkistus taas vaikka kesäkuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti