perjantai 5. helmikuuta 2010

Älä välttele mitään

Joka kerta kun haluat tehdä jotain ja teet sen, saat positiivista sosiaalista liike-energiaa. Jos taas vältät tekemistä, saat negatiivista liike-energiaa ja vauhtisi hidastuu.

Kuvitellaan että haluaisit aamulla sanoa bussikuskille huomenta, mutta hän näyttää äkäiseltä, joten et uskalla. Ei hän kuitenkaan vastaa. Töissä/koulussa haluaisit sanoa mielipiteesi keskusteluun, mutta pelkäät nolaavasi itsesi, ja jätät sanomatta. Kaupan kassalla tajuat, että et haluakaan ostaa sitä cola-tölkkiä, mutta et kehtaa enää sanoa kassaneidille sitä. Takana on jonoakin.

Kaikki tämä rakentaa negatiivista liike-energiaa. Kun olet jo ajautunut pikkuasioissa sellaisille raiteille, että välttelet kaikkea, miten pystyt toimimaan niin kuin haluat tilanteissa, jotka todella merkitsevät. Jos taas teet peräkkäin 10 asiaa, joita muuten olisit vältellyt, olet kasvattanut energiaa niin paljon että olet täysin pysäyttämätön!

Kokeilkaa itse. Asioiden välttelemättä jättäminen todella auttaa tekemään isompia asioita ja lisäksi antaa todella hyvän olon. Tee siis mitä haluat, älä välttele mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti